Daržovės ir vištiena būna labai sultingos! Be majonezo. Labai skanu.
Žingsnis 1
Marinuokite vištienos kojas (turiu blauzdas, šlauneles ir sparnelius), užpilkite jas sojų padažu, išmaišykite, jei norite, galite papipirinti. Palikite maždaug 15 minučių.
Žingsnis 2
Bulves nulupkite, supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 3
Morkas supjaustykite dideliais gabalais.
Žingsnis 4
Druska, džiovintos žolelės, turiu krapų ir petražolių, šiek tiek augalinio aliejaus, išmaišykite.
Žingsnis 5
Nedidelį kopūstą perpjaukite pusiau, išpjaukite šerdį.
Žingsnis 6
Kopūstus įtrinkite druska, patepkite trupučiu augalinio aliejaus.
Žingsnis 7
Paruoškite kepimo maišelį, jis turi būti įdėtas į kepimo indą, aš paėmiau keptuvę be rankenos.
Žingsnis 8
Pirmiausia sudėkite kopūstus, tada bulves ir morkas, o ant viršaus - vištieną.
Žingsnis 9
Į maišelį supilkite nuo vištienos likusį sojų padažą.
Žingsnis 10
Maišelį užriškite, aštriu peiliu viršuje padarykite 3-4 skylutes ir dėkite į 180 laipsnių temperatūros orkaitę valandai.
Žingsnis 11
Po valandos jį išimkite.
Žingsnis 12
Atsargiai nupjaukite maišelio viršų. Atsargiai: yra pavojus nudegti garais!