Publikavimo data: 2024-06-08
Vištienos kojos su ryžiais
Vištienos šlaunelės su ryžiais - skanus ir greitai paruošiamas patiekalas iš paprastų ingredientų. Šis patiekalas yra sotus ir neriebus, nes gaminamas iš vištienos. Vištienos šlaunelės su ryžiais - tai mėsa ir garnyras viename patiekale, jį galima patiekti pietums arba vakarienei. Patiekalas gaminamas viename inde, galite naudoti katilą, keptuvę arba puodą storomis sienelėmis. Patiekite patiekalą karštą su lengvomis daržovių salotomis, šviežiomis arba konservuotomis daržovėmis ir žalumynais.
Žingsnis 1
Į keptuvę storu dugnu įpilkite aliejaus, įkaitinkite ir kepkite vištienos šlauneles, kol taps auksinės spalvos. Supjaustykite daržoves: svogūną smulkiai supjaustykite, morkas supjaustykite šiaudeliais. Sudėkite daržoves prie mėsos, įmeskite lauro lapą, druskos ir pipirų ir kepkite 7-10 min.
Žingsnis 2
Į mėsą suberkite nuplautus ryžius. Į vidurį įdėkite visą česnako galvutę ir ryžiuose padarykite įdubimą. Į puodą atsargiai įpilkite verdančio vandens maždaug 2 cm virš ryžių lygio. Virkite ant silpnos ugnies po uždaru dangčiu nemaišydami 30 minučių, kol vanduo išgaruos. Tada nukelkite nuo ugnies ir palikite pastovėti dar 20 minučių.
Kategorijos