Publikavimo data: 2024-06-17
Vištienos konsomė su kiaušiniu ir žaliaisiais svogūnais
Klasikinė konsomė yra puikus prancūziškas sultinys. Dėl ilgo virimo laiko jis pasižymi sodriu skoniu, bet kartu yra skaidrus. Paprastai konsomė gaminamas iš jautienos arba vištienos. Šiandien siūlome pasigaminti vištienos konsomė.
Žingsnis 1
Puode ant ugnies užkaiskite sultinį. Atskirame puode pašildykite vandenį makaronams.
Žingsnis 2
Išvirkite makaronus verdančiame vandenyje su druska, išimkite juos į sietelį ir sudėkite į sriubos dubenį. Tame pačiame vandenyje išvirkite virtą kiaušinį (arba pašildykite jau išvirtą kiaušinį). Kiaušinį sudėkite ant makaronų.
Žingsnis 3
Keptuvėje apkepkite baltus žaliojo svogūno stiebus, nukelkite nuo ugnies. Alyvuogių aliejuje apkepkite virtus vištienos gabalėlius, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 4
Į dubenį sudėkite vištieną ir žaliųjų svogūnų stiebus. Ant viršaus užpilkite sultinį.
Kategorijos