Vištienos konsomė su kiaušiniu ir žaliaisiais svogūnais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-17

Vištienos konsomė su kiaušiniu ir žaliaisiais svogūnais

Klasikinė konsomė yra puikus prancūziškas sultinys. Dėl ilgo virimo laiko jis pasižymi sodriu skoniu, bet kartu yra skaidrus. Paprastai konsomė gaminamas iš jautienos arba vištienos. Šiandien siūlome pasigaminti vištienos konsomė.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
56 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
3 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Puode ant ugnies užkaiskite sultinį. Atskirame puode pašildykite vandenį makaronams.

Žingsnis 2

Išvirkite makaronus verdančiame vandenyje su druska, išimkite juos į sietelį ir sudėkite į sriubos dubenį. Tame pačiame vandenyje išvirkite virtą kiaušinį (arba pašildykite jau išvirtą kiaušinį). Kiaušinį sudėkite ant makaronų.

Žingsnis 3

Vištienos konsomė su kiaušiniu ir žaliaisiais svogūnais Žingsnis 3
Keptuvėje apkepkite baltus žaliojo svogūno stiebus, nukelkite nuo ugnies. Alyvuogių aliejuje apkepkite virtus vištienos gabalėlius, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 4

Į dubenį sudėkite vištieną ir žaliųjų svogūnų stiebus. Ant viršaus užpilkite sultinį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos