Publikavimo data: 2025-08-18
Vištienos kotletai "Grybų patiekalas"
Jis labai skanus. Kotletai būna sultingi, malonaus grybų skonio.
Žingsnis 1
Baltą duoną arba kepalą 5 minutes pamirkykite vandenyje.
Žingsnis 2
Maltą vištieną sudėkite į dubenį, suberkite druską, prieskonius, susuktą duoną ir svogūną. Viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Austrių grybus 5-7 minutes virkite pasūdytame vandenyje.
Žingsnis 4
Susmulkinkite pievagrybius.
Žingsnis 5
Smulkiai supjaustykite kietai virtą kiaušinį.
Žingsnis 6
Sumaišykite pievagrybius, kiaušinį, tarkuotą sūrį ir majonezą.
Žingsnis 7
Iš vištienos maltos mėsos suformuokite kotletus su duobute viduryje.
Žingsnis 8
Į kiekvieną kotletą įdėkite įdaro.
Žingsnis 9
Įdarą pabarstykite tarkuotu sūriu. Dėkite formą į orkaitę 20-25 min.
Žingsnis 10
Kotletai paruošti.
Kategorijos