Vištienos kotletai keptuvėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-29

Vištienos kotletai keptuvėje

Sultingos vištienos filė gabalėlius mėgsta ir suaugusieji, ir vaikai. Šį jau tradiciniu tapusį patiekalą lengva paruošti pagal klasikinį receptą su kiaušinio ir miltų plakiniu. Vištienos kotletai ant keptuvės Lenkijoje pradėti gaminti prieš šimtą metų. Vėliau jis buvo gaminamas visoje Europoje. Vištienos krūtinėlės kotletai keptuvėje yra labai minkštas ir lengvas maistas. Jis labai tinka tiems, kurie veda sveiką gyvenimo būdą.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
161 kcal.
Baltymai
19 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
6 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (28 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vištienos kotletai keptuvėje Žingsnis 1
Patogiai išdėliokite visus ingredientus. Vištienos krūtinėlę nuplaukite ir nusausinkite servetėle. Nulupkite česnaką nuo odelės. Išimkite česnakų presą ir mėsos minkštiklį.

Žingsnis 2

Vištienos kotletai keptuvėje Žingsnis 2
Paruoškite kotletų apkepą. Dubenyje įmuškite kiaušinius. Panardinkite kotletus į kiaušinį. Apvoliokite juos miltuose.

Žingsnis 3

Vištienos kotletai keptuvėje Žingsnis 3
Paruoškite kotletus. Į įkaitintą keptuvę įpilkite augalinio aliejaus. Kepkite kotletus iš abiejų pusių 5-7 minutes ant vidutinės ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos