Publikavimo data: 2024-03-29
Vištienos kotletai keptuvėje
Sultingos vištienos filė gabalėlius mėgsta ir suaugusieji, ir vaikai. Šį jau tradiciniu tapusį patiekalą lengva paruošti pagal klasikinį receptą su kiaušinio ir miltų plakiniu. Vištienos kotletai ant keptuvės Lenkijoje pradėti gaminti prieš šimtą metų. Vėliau jis buvo gaminamas visoje Europoje. Vištienos krūtinėlės kotletai keptuvėje yra labai minkštas ir lengvas maistas. Jis labai tinka tiems, kurie veda sveiką gyvenimo būdą.
Žingsnis 1
Patogiai išdėliokite visus ingredientus. Vištienos krūtinėlę nuplaukite ir nusausinkite servetėle. Nulupkite česnaką nuo odelės. Išimkite česnakų presą ir mėsos minkštiklį.
Žingsnis 2
Paruoškite kotletų apkepą. Dubenyje įmuškite kiaušinius. Panardinkite kotletus į kiaušinį. Apvoliokite juos miltuose.
Žingsnis 3
Paruoškite kotletus. Į įkaitintą keptuvę įpilkite augalinio aliejaus. Kepkite kotletus iš abiejų pusių 5-7 minutes ant vidutinės ugnies.
Kategorijos