Publikavimo data: 2025-08-17
Vištienos kotletai po kailiu orkaitėje
Mano nuomone, šis patiekalas yra labai paprastas, sotus ir, žinoma, skanus. Mes jį gaminame dažnai.
Žingsnis 1
Kiekvieną gabalėlį pagardinkite druska, pipirais, pabarstykite prieskoniais ir išmuškite plaktuvu. Apvoliokite filė miltuose iš abiejų pusių.
Žingsnis 2
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir apkepkite krūtinėlę, kol ji lengvai apskrus.
Žingsnis 3
Smulkiais kubeliais supjaustykite pomidorus ir paprikas. Žoleles susmulkinkite peiliu. Į paruoštas daržoves ir žoleles įspauskite česnako Įdėkite pusę stambiai tarkuoto sūrio. Pagal skonį pasūdykite, įdėkite garstyčių ir majonezo, išmaišykite.
Žingsnis 4
Sudėkite vištienos filė ant folija išklotos kepimo skardos. Kiekvieną filė gabalėlį aptepkite daržovių sluoksniu. Kiekvieną gabalėlį gausiai pabarstykite tarkuotu sūriu.
Žingsnis 5
Kepkite vištienos krūtinėlę "po kailiu" iki 200 laipsnių Celsijaus įkaitintoje orkaitėje 15-20 minučių. Sūris turi išsilydyti ir paruduoti.
Kategorijos