Publikavimo data: 2024-05-01
Vištienos kotletai su paprastu garnyru
Išbandykite vištienos kotletus su auksine duonele! Mėsa bus sultinga, minkšta, švelni ir aromatinga. Daržovių garnyras paruošiamas taip pat greitai - kepti kopūstai su grybais, o pikantiškumo suteiks džiovintos slyvos. Paprastas ir sotus naminės vakarienės receptas.
Žingsnis 1
Į dubenį įmuškite kiaušinius, suberkite sūrį, miltus ir prieskonius. Išmaišykite tešlą iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Vištieną merkite į tešlą, tada į džiūvėsėlius. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ir apkepkite vištienos gabalėlius iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 3
Kopūstus pasūdykite ir atidėkite į šalį. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ir pakepinkite svogūną bei grybus, kol taps auksiniai. Svogūnus ir grybus sumaišykite su kopūstais. Sudėkite džiovintas slyvas ir gerai išmaišykite.
Kategorijos