Publikavimo data: 2024-06-23
Vištienos kotletai su žolelėmis ir sūriu
Vištienos kotletai yra viena iš kotletų rūšių. Naudojant vištieną vietoj kiaulienos ar jautienos, kotletai bus minkštesni ir švelnesni. Petražolės, prieskoniai, grietinė ir kiaušiniai papildo vištieną, todėl ji tampa aromatingesnė ir skanesnė. Tokius kotletus galima paruošti pietums su mėgstamu garnyru.
Žingsnis 1
Vištienos filė supjaustykite mažais kubeliais. Sūrį sutarkuokite stambia tarka. Smulkiai supjaustykite svogūną ir petražoles.
Žingsnis 2
Giliame dubenyje įmuškite kiaušinius. Įmaišykite grietinę, pipirus ir druską. Plakite plaktuvu arba mikseriu iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Kiaušinių ir grietinės padažą sumaišykite su mėsa, svogūnais, petražolėmis ir sūriu. Viską išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 4
Įkaitinkite keptuvę ir patepkite aliejumi. Į keptuvę šaukštu suberkite mėsos mišinį. Kepkite ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių, kol apskrus.
Kategorijos