Vištienos krūtinėlė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-28

Vištienos krūtinėlė

Jei jums nusibodo įprasti vištienos filė gaminimo būdai, rekomenduojame atkreipti dėmesį į šį receptą. Tokiu būdu iškepta paukštiena būna labai minkšta, sultinga ir aromatinga, todėl puikiai tiks su bet kokiais garnyrais. Šį patiekalą labai lengva paruošti, jis tinka ir darbo dienos vakarienei, ir šventinei puotai. Greita, skanu, gražu ir nekaloringa! Jūsų artimieji neabejotinai įvertins vištienos filė-harmonijos skonį.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
160 kcal.
Baltymai
19 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
1 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, garstyčios, kiaušiniai.
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.7/5 (27 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vištienos krūtinėlė Žingsnis 1
Atskirkite trynį nuo baltymo. Sumaišykite trynį su garstyčiomis ir augaliniu aliejumi.

Žingsnis 2

Vištienos krūtinėlė Žingsnis 2
Į šį mišinį pagal skonį įberkite druskos, kario ir kitų prieskonių. Padažą gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Vištienos krūtinėlė Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite česnaką. Sudėkite jį į padažą ir dar kartą gerai išmaišykite.

Žingsnis 4

Vištienos krūtinėlė Žingsnis 4
Vištienos filė išilgai įpjaukite.

Žingsnis 5

Vištienos krūtinėlė Žingsnis 5
Vištienos filė sudėkite ant kepimo popieriaus ir aptepkite padažu.

Žingsnis 6

Vištienos krūtinėlė Žingsnis 6
Pomidorą perpjaukite per pusę ir plonai supjaustykite griežinėliais. Sūrį supjaustykite plonais griežinėliais. Į kiekvieną vištienos filė pjūvį įdėkite po sūrio ir pomidoro griežinėlį.

Žingsnis 7

Vištienos krūtinėlė Žingsnis 7
Švelniai ir sandariai apvyniokite kepimo popieriaus kraštus.

Žingsnis 8

Vištienos krūtinėlė Žingsnis 8
Kepkite vištienos krūtinėlės filė 180 laipsnių pagal Celsijų įkaitintoje orkaitėje apie 35-40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos