Publikavimo data: 2024-03-28
Vištienos krūtinėlė
Jei jums nusibodo įprasti vištienos filė gaminimo būdai, rekomenduojame atkreipti dėmesį į šį receptą. Tokiu būdu iškepta paukštiena būna labai minkšta, sultinga ir aromatinga, todėl puikiai tiks su bet kokiais garnyrais. Šį patiekalą labai lengva paruošti, jis tinka ir darbo dienos vakarienei, ir šventinei puotai. Greita, skanu, gražu ir nekaloringa! Jūsų artimieji neabejotinai įvertins vištienos filė-harmonijos skonį.
Žingsnis 1
Atskirkite trynį nuo baltymo. Sumaišykite trynį su garstyčiomis ir augaliniu aliejumi.
Žingsnis 2
Į šį mišinį pagal skonį įberkite druskos, kario ir kitų prieskonių. Padažą gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite česnaką. Sudėkite jį į padažą ir dar kartą gerai išmaišykite.
Žingsnis 4
Vištienos filė išilgai įpjaukite.
Žingsnis 5
Vištienos filė sudėkite ant kepimo popieriaus ir aptepkite padažu.
Žingsnis 6
Pomidorą perpjaukite per pusę ir plonai supjaustykite griežinėliais. Sūrį supjaustykite plonais griežinėliais. Į kiekvieną vištienos filė pjūvį įdėkite po sūrio ir pomidoro griežinėlį.
Žingsnis 7
Švelniai ir sandariai apvyniokite kepimo popieriaus kraštus.
Žingsnis 8
Kepkite vištienos krūtinėlės filė 180 laipsnių pagal Celsijų įkaitintoje orkaitėje apie 35-40 minučių.
Kategorijos