Publikavimo data: 2024-03-29
Vištienos krūtinėlė česnakiniame padaže
Vištienos krūtinėlė česnakiniame padaže - puikus dietinis karštų pietų ar vakarienės pasirinkimas. Piene kepta ir troškinta vištiena būna labai minkšta. Susmulkintas česnakas ir švieži krapai patiekalui suteikia ypatingo skonio. Jei pageidaujate, patiekalą galite papildyti bazilikais arba sūriu. Vištienos krūtinėlę česnakiniame padaže patiekite karštą su mėgstamu garnyru.
Žingsnis 1
Susmulkinkite česnaką.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite šviežius krapus.
Žingsnis 3
Į įkaitintą keptuvę su augaliniu aliejumi įdėkite vištienos krūtinėlę.
Žingsnis 4
Vištienos krūtinėlę pabarstykite druska ir pipirais pagal skonį.
Žingsnis 5
Kepkite vištienos krūtinėlę iš kiekvienos pusės po 5-7 minutes, kol iškeps.
Žingsnis 6
Šiltą pieną atsargiai supilkite į keptuvę.
Žingsnis 7
Vištieną pabarstykite smulkintomis žolelėmis ir česnakais. Dar 2-3 minutes troškinkite mėsą padaže ant vidutinės ugnies.
Žingsnis 8
Vištienos krūtinėlę su česnakiniu padažu išdėliokite į serviravimo lėkštes ir patiekite. Gero apetito!
Kategorijos