Publikavimo data: 2024-04-08
Vištienos krūtinėlė džiūvėsėliuose
Rinkdamiesi džiūvėsėlius atkreipkite dėmesį į jų spalvą - ji turi būti vienoda. Vištienos krūtinėlės kepimui reikės vidutinio malimo džiūvėsėlių. Jie gerai prilips prie mėsos ir kepdami išlaikys džiūvėsėlių formą. Geriau, jei jie bus pagaminti iš baltos duonos, tada vištienos krūtinėlė džiūvėsėliuose nebus sausa. Vištieną geriau imti atvėsintą, ji būna minkštesnė. Prieš kepant mėsą reikia pamušti - tai svarbiausia vištienos krūtinėlės džiūvėsėliuose recepto dalis.
Žingsnis 1
Paruoškite maistą. Vištienos krūtinėlę gerai išmuškite. Į atskirą indą įmuškite kiaušinį, įberkite druskos ir pipirų, tada plakite iki vientisos masės. Miltus ir džiūvėsėlius supilkite į atskiras lėkštes.
Žingsnis 2
Vištienos krūtinėlę apkepkite duona. Pirmiausia mėsą gerai apvoliokite miltuose, tada pamirkykite į kiaušinį. Vištienos krūtinėlę apvoliokite džiūvėsėliuose taip, kad jie tolygiai pasiskirstytų ant mėsos ir neliktų tuščių vietų.
Žingsnis 3
Vištienos krūtinėlę apvoliokite džiūvėsėliuose keptuvėje. Įkaitinkite keptuvę su aliejumi ir kepkite mėsą iš abiejų pusių, kol ji taps auksinė, maždaug po 7-10 minučių iš kiekvienos pusės.
Kategorijos