Vištienos krūtinėlė džiūvėsėliuose pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-08

Vištienos krūtinėlė džiūvėsėliuose

Rinkdamiesi džiūvėsėlius atkreipkite dėmesį į jų spalvą - ji turi būti vienoda. Vištienos krūtinėlės kepimui reikės vidutinio malimo džiūvėsėlių. Jie gerai prilips prie mėsos ir kepdami išlaikys džiūvėsėlių formą. Geriau, jei jie bus pagaminti iš baltos duonos, tada vištienos krūtinėlė džiūvėsėliuose nebus sausa. Vištieną geriau imti atvėsintą, ji būna minkštesnė. Prieš kepant mėsą reikia pamušti - tai svarbiausia vištienos krūtinėlės džiūvėsėliuose recepto dalis.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
267 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
25 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.36/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Vištienos krūtinėlė džiūvėsėliuose Žingsnis 1
Paruoškite maistą. Vištienos krūtinėlę gerai išmuškite. Į atskirą indą įmuškite kiaušinį, įberkite druskos ir pipirų, tada plakite iki vientisos masės. Miltus ir džiūvėsėlius supilkite į atskiras lėkštes.

Žingsnis 2

Vištienos krūtinėlė džiūvėsėliuose Žingsnis 2
Vištienos krūtinėlę apkepkite duona. Pirmiausia mėsą gerai apvoliokite miltuose, tada pamirkykite į kiaušinį. Vištienos krūtinėlę apvoliokite džiūvėsėliuose taip, kad jie tolygiai pasiskirstytų ant mėsos ir neliktų tuščių vietų.

Žingsnis 3

Vištienos krūtinėlė džiūvėsėliuose Žingsnis 3
Vištienos krūtinėlę apvoliokite džiūvėsėliuose keptuvėje. Įkaitinkite keptuvę su aliejumi ir kepkite mėsą iš abiejų pusių, kol ji taps auksinė, maždaug po 7-10 minučių iš kiekvienos pusės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos