Publikavimo data: 2024-06-15
Vištienos krūtinėlė garstyčių padaže
Vištienos krūtinėlės patiekalai galės paįvairinti šventinį ir kasdienį meniu. Ši sveika dietinė mėsa rimtai ir ilgam įėjo į mūsų kasdienį racioną. Todėl kiekviena šeimininkė savo kulinarinėje knygoje turėtų turėti kuo daugiau receptų su vištiena. Mūsų recepte sudėtingas aštrus padažas suteiks vištienos filė naują skonį ir aromatą.
Žingsnis 1
Aštriu peiliu supjaustykite paruoštą filė plonais griežinėliais skersai pluošto. Pjūvių storis turi būti ne didesnis kaip du centimetrai.
Žingsnis 2
Paruoškite garstyčių marinatą. Giliame dubenyje sumaišykite sojų padažą, garstyčias, majonezą ir prieskonius. Gerai išmaišykite. Šiuo marinatu užpilkite paruoštą vištienos filė ir pusantros valandos padėkite į šaldytuvą.
Žingsnis 3
Ant ugnies pastatykite keptuvę ir gerai įkaitinkite. Įpilkite saulėgrąžų aliejaus ir sudėkite marinuotos mėsos gabalėlius. Kepkite iš abiejų pusių po 5 minutes, kol apskrus.
Kategorijos