Vištienos krūtinėlė garstyčių padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Vištienos krūtinėlė garstyčių padaže

Vištienos krūtinėlės patiekalai galės paįvairinti šventinį ir kasdienį meniu. Ši sveika dietinė mėsa rimtai ir ilgam įėjo į mūsų kasdienį racioną. Todėl kiekviena šeimininkė savo kulinarinėje knygoje turėtų turėti kuo daugiau receptų su vištiena. Mūsų recepte sudėtingas aštrus padažas suteiks vištienos filė naują skonį ir aromatą.
Gaminimo laikas
135 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
152 kcal.
Baltymai
20 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.78/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vištienos krūtinėlė garstyčių padaže Žingsnis 1
Aštriu peiliu supjaustykite paruoštą filė plonais griežinėliais skersai pluošto. Pjūvių storis turi būti ne didesnis kaip du centimetrai.

Žingsnis 2

Vištienos krūtinėlė garstyčių padaže Žingsnis 2
Paruoškite garstyčių marinatą. Giliame dubenyje sumaišykite sojų padažą, garstyčias, majonezą ir prieskonius. Gerai išmaišykite. Šiuo marinatu užpilkite paruoštą vištienos filė ir pusantros valandos padėkite į šaldytuvą.

Žingsnis 3

Vištienos krūtinėlė garstyčių padaže Žingsnis 3
Ant ugnies pastatykite keptuvę ir gerai įkaitinkite. Įpilkite saulėgrąžų aliejaus ir sudėkite marinuotos mėsos gabalėlius. Kepkite iš abiejų pusių po 5 minutes, kol apskrus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos