Publikavimo data: 2024-06-15
Vištienos krūtinėlė grietinėlės padaže su daržovėmis ir bulvėmis
Šis receptas įrodo, kad krūtinėlė gali būti skani ir tiems, kurie laikosi dietos ar sveiko gyvenimo būdo. Grietinė, grybai ir mėsa - geriausias šio patiekalo derinys, patiekiamas su traškiomis bulvėmis kaip garnyru. Šparaginės pupelės šį patiekalą padaro sveikesnį ir sotesnį.
Žingsnis 1
Įkaitintoje keptuvėje su augaliniu aliejumi apie 2 minutes pakepinkite susmulkintą svogūną. Į svogūnus sudėkite mėsą ir kepkite apie 5 minutes. Tada sudėkite grybus ir troškinkite 5 minutes. Neatšildydami į mėsą sudėkite šparagines pupeles ir troškinkite dar 5 minutes.
Žingsnis 2
Supilkite 50 ml verdančio vandens, sojų padažą, įberkite kario, druskos, pipirų, česnakų ir 10 minučių troškinkite uždengę dangčiu. Tada sudėkite grietinę, gerai išmaišykite ir troškinkite dar 10 minučių. Bulves nusausinkite, pagardinkite trupučiu druskos, pipirų, kariu ir kepkite aliejuje, kol iškeps.
Kategorijos