Vištienos krūtinėlė grietinės ir česnakų padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Vištienos krūtinėlė grietinės ir česnakų padaže

Vištienos krūtinėlė grietinės ir česnakų padaže yra labai švelni, o dėl česnakų ir prieskoninių žolelių gana kvapni ir aštri. Jei mėgstate tirštesnį padažą, į grietinę įberkite šiek tiek kvietinių miltų. Svarbiausia gerai išmaišyti, kad nesusidarytų gumuliukų.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
154 kcal.
Baltymai
18 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.62/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vištienos krūtinėlė grietinės ir česnakų padaže Žingsnis 1
Keptuvę statykite ant vidutinės ugnies, supilkite aliejų ir maždaug 2 minutes pakepinkite smulkintus svogūnus, tada sudėkite vištieną ir kepkite dar 5-7 minutes.

Žingsnis 2

Vištienos krūtinėlė grietinės ir česnakų padaže Žingsnis 2
Padažui paruošti grietinę atskieskite trupučiu vandens, įberkite druskos, pipirų, prieskonių, smulkinto česnako ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Vištienos krūtinėlė grietinės ir česnakų padaže Žingsnis 3
Krūtinėlę ir svogūnus užpilkite grietinės padažu, 5 minutes troškinkite uždengę dangčiu, suberkite krapus ir troškinkite dar 10-15 minučių. Išjunkite ir palikite šiek tiek pastovėti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos