Publikavimo data: 2024-06-08
Vištienos krūtinėlė grietinės ir česnakų padaže
Vištienos krūtinėlė grietinės ir česnakų padaže yra labai švelni, o dėl česnakų ir prieskoninių žolelių gana kvapni ir aštri. Jei mėgstate tirštesnį padažą, į grietinę įberkite šiek tiek kvietinių miltų. Svarbiausia gerai išmaišyti, kad nesusidarytų gumuliukų.
Žingsnis 1
Keptuvę statykite ant vidutinės ugnies, supilkite aliejų ir maždaug 2 minutes pakepinkite smulkintus svogūnus, tada sudėkite vištieną ir kepkite dar 5-7 minutes.
Žingsnis 2
Padažui paruošti grietinę atskieskite trupučiu vandens, įberkite druskos, pipirų, prieskonių, smulkinto česnako ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Krūtinėlę ir svogūnus užpilkite grietinės padažu, 5 minutes troškinkite uždengę dangčiu, suberkite krapus ir troškinkite dar 10-15 minučių. Išjunkite ir palikite šiek tiek pastovėti.
Kategorijos