Publikavimo data: 2025-08-19
Vištienos krūtinėlė grietinės padaže su rūkyta paprika
Taip paruošta krūtinėlė būna labai minkšta ir švelni. Įdėjus rūkytos paprikos, patiekalas įgauna neįtikėtiną aromatą ir skonį.
Žingsnis 1
Keptuvėje su augaliniu aliejumi ant vidutinės ugnies nedengdami dangčiu kepkite kubeliais supjaustytą vištienos filė, kol ji bus pusiau iškepusi.
Žingsnis 2
Padažui sumaišykite grietinę, pomidorų pastą, papriką, česnaką ir mėtas.
Žingsnis 3
Kai tik iš mėsos pasišalins skysčio perteklius, į keptuvę su vištiena supilkite grietinės padažą ir 100 ml vandens, išmaišykite, uždenkite dangčiu ir troškinkite mėsą ant silpnos ugnies apie 15 minučių.
Žingsnis 4
Padažui sutirštinti įberkite 1 valgomąjį šaukštą kukurūzų krakmolo ir dar 5 minutes virkite atidarytu dangčiu.
Kategorijos