Publikavimo data: 2025-08-19
Vištienos krūtinėlė kefyre, kepta orkaitėje
Vištienos krūtinėlė yra viena sveikiausių mėsos rūšių. Joje yra daug B, A, PP, C grupės vitaminų ir daug aminorūgščių, kurios padeda stiprinti imunitetą. Cholinas, kurio krūtinėlėje yra pakankamai daug, valo kepenis nuo riebalų pertekliaus. Kalis - saugo nuo širdies priepuolių. Vištienos krūtinėlė laikoma dietiniu produktu, o tai neabejotinas pliusas įvairias dietas mėgstantiems žmonėms. Šiandien vištienos krūtinėlė ruošiama įvairiais būdais. Dažniausiai ji kepama, gruzdinama, troškinama, verdama, dedama į salotas arba naudojama kaip kepinių įdaras.
Žingsnis 1
Kefyrą sumaišykite su majonezu ir prieskoniais. Uždenkite kepimo indą folija. Ant formos sudėkite vištienos krūtinėlę ir užpilkite ją mišiniu.
Žingsnis 2
Ant viršaus pabarstykite sūrio. Dėkite patiekalą į įkaitintą orkaitę 30 minučių 180 laipsnių Celsijaus temperatūroje.
Kategorijos