Publikavimo data: 2025-08-18
Vištienos krūtinėlė medaus ir garstyčių padaže ant medžio anglių grotelių
Krūtinėlė būna labai sultinga ir aromatinga. O medaus ir garstyčių padažas suteikia patiekalui išskirtinį ir pikantišką skonį.
Žingsnis 1
Krūtinėlės filė iš viršaus supjaustykite 0,5 cm griežinėliais ir aptepkite medaus ir garstyčių padažu. Palikite marinuotis 2 valandas.
Žingsnis 2
Įkaitinkite kepsninę iki 230 °C (anglis išdėliokite santykiu 50/50).
Žingsnis 3
Krūtinėlę 25 minutes padėkite ant netiesioginės ugnies. Tada suvyniokite į foliją ir padėkite ant tiesioginės ugnies, kepkite po 7 minutes iš kiekvienos pusės. Tada krūtinėlę folijoje išimkite ant netiesioginės kaitros ir palikite kepti dar 10-15 minučių.
Kategorijos