Vištienos krūtinėlė medaus ir garstyčių padaže ant medžio anglių grotelių pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Vištienos krūtinėlė medaus ir garstyčių padaže ant medžio anglių grotelių

Krūtinėlė būna labai sultinga ir aromatinga. O medaus ir garstyčių padažas suteikia patiekalui išskirtinį ir pikantišką skonį.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
139 kcal.
Baltymai
20 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.4/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Vištienos krūtinėlė medaus ir garstyčių padaže ant medžio anglių grotelių Žingsnis 1
Krūtinėlės filė iš viršaus supjaustykite 0,5 cm griežinėliais ir aptepkite medaus ir garstyčių padažu. Palikite marinuotis 2 valandas.

Žingsnis 2

Įkaitinkite kepsninę iki 230 °C (anglis išdėliokite santykiu 50/50).

Žingsnis 3

Vištienos krūtinėlė medaus ir garstyčių padaže ant medžio anglių grotelių Žingsnis 3
Krūtinėlę 25 minutes padėkite ant netiesioginės ugnies. Tada suvyniokite į foliją ir padėkite ant tiesioginės ugnies, kepkite po 7 minutes iš kiekvienos pusės. Tada krūtinėlę folijoje išimkite ant netiesioginės kaitros ir palikite kepti dar 10-15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos