Vištienos krūtinėlė po kailiu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Vištienos krūtinėlė po kailiu

Sultinga vištienos krūtinėlė po sūrio ir grietinės kepurėle su daržovėmis.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
135 kcal.
Baltymai
17 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.33/5 (30 bal.)

Žingsnis 1

Vištienos krūtinėlė po kailiu Žingsnis 1
Vištienos krūtinėlę perpjaukite per pusę. Marinuokite sojų padaže, suberkite vištienos prieskonius ir granuliuotą česnaką.

Žingsnis 2

Vištienos krūtinėlė po kailiu Žingsnis 2
Sūrį sutarkuokite smulkia tarka.

Žingsnis 3

Vištienos krūtinėlė po kailiu Žingsnis 3
Paprikas supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 4

Vištienos krūtinėlė po kailiu Žingsnis 4
Pomidorą taip pat supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 5

Vištienos krūtinėlė po kailiu Žingsnis 5
Sudėkite alyvuoges.

Žingsnis 6

Vištienos krūtinėlė po kailiu Žingsnis 6
Sumaišykite su majonezu ir grietine.

Žingsnis 7

Vištienos krūtinėlė po kailiu Žingsnis 7
Vištienos krūtinėlę sudėkite į augaliniu aliejumi pateptą kepimo indą.

Žingsnis 8

Vištienos krūtinėlė po kailiu Žingsnis 8
Ant viršaus užberkite sūrio mišinį ir kepkite įkaitintoje orkaitėje 30-35 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos