Publikavimo data: 2025-08-19
Vištienos krūtinėlė po kailiu
Greitas ir paprastas receptas, tačiau vištienos krūtinėlė tampa sultinga!
Žingsnis 1
Vištienos krūtinėlės filė perpjaukite išilgai į dvi dalis. Sumaišykite druską, pipirus, papriką ir 1 šaukštą aliejaus. Giliame inde krūtinėlę 20-30 min. marinuokite mišinyje.
Žingsnis 2
Kol krūtinėlė marinuojama, nulupkite svogūną ir supjaustykite pusžiedžiais. Nuplaukite ir supjaustykite pomidorą.
Žingsnis 3
Paimkite kepimo skardą arba indą ir patepkite likusiu aliejumi.
Žingsnis 4
Išdėliokite krūtinėlę, ant viršaus paskleiskite svogūnus ir padarykite majonezo tinklelius.
Žingsnis 5
Į kitą pakopą sudėkite pjaustytus pomidorus ir pašaukite į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 40 minučių.
Žingsnis 6
Po 40 minučių viską apibarstykite tarkuotu sūriu ir dar 10 minučių pašaukite į orkaitę.
Žingsnis 7
Mūsų patiekalas paruoštas.
Kategorijos