Vištienos krūtinėlė po kailiu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Vištienos krūtinėlė po kailiu

Greitas ir paprastas receptas, tačiau vištienos krūtinėlė tampa sultinga!
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
156 kcal.
Baltymai
18 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.4/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Vištienos krūtinėlė po kailiu Žingsnis 1
Vištienos krūtinėlės filė perpjaukite išilgai į dvi dalis. Sumaišykite druską, pipirus, papriką ir 1 šaukštą aliejaus. Giliame inde krūtinėlę 20-30 min. marinuokite mišinyje.

Žingsnis 2

Vištienos krūtinėlė po kailiu Žingsnis 2
Kol krūtinėlė marinuojama, nulupkite svogūną ir supjaustykite pusžiedžiais. Nuplaukite ir supjaustykite pomidorą.

Žingsnis 3

Vištienos krūtinėlė po kailiu Žingsnis 3
Paimkite kepimo skardą arba indą ir patepkite likusiu aliejumi.

Žingsnis 4

Vištienos krūtinėlė po kailiu Žingsnis 4
Išdėliokite krūtinėlę, ant viršaus paskleiskite svogūnus ir padarykite majonezo tinklelius.

Žingsnis 5

Vištienos krūtinėlė po kailiu Žingsnis 5
Į kitą pakopą sudėkite pjaustytus pomidorus ir pašaukite į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 40 minučių.

Žingsnis 6

Vištienos krūtinėlė po kailiu Žingsnis 6
Po 40 minučių viską apibarstykite tarkuotu sūriu ir dar 10 minučių pašaukite į orkaitę.

Žingsnis 7

Vištienos krūtinėlė po kailiu Žingsnis 7
Mūsų patiekalas paruoštas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos