Publikavimo data: 2024-10-21
Vištienos krūtinėlė su česnakiniu padažu
Didžiausias vištienos privalumas - paprastas jos paruošimas. Filė privalumas - nėra riebalų sluoksnių. Taigi vištienos krūtinėlė yra dietinis produktas ir visame pasaulyje suvartojamas didžiuliais kiekiais. Ji yra sultinga, švelni ir neabejotinai skani.
Žingsnis 1
Vištienos krūtinėlę virkite apie 20 minučių. Išimkite jas ir supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais. Sultinį atidėkite į šalį.
Žingsnis 2
Įkaitintoje keptuvėje šiek tiek augalinio aliejaus apkepkite vištienos kubelius, kol taps auksinės spalvos. Po 5 min. kepimo suberkite miltus ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Sumaišykite sojų padažą su česnaku, majonezu ir 150 g sultinio. Kruopščiai išmaišykite. Tada užpilkite padažą ant krūtinėlės, uždenkite ir troškinkite apie 10 minučių.
Kategorijos