Vištienos krūtinėlė su grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Vištienos krūtinėlė su grybais

Vištienos krūtinėlė yra daugelio patiekalų pagrindas. Mėsa laikoma dietine ir dažnai įtraukiama į sportininkų racioną, nes joje yra daug baltymų. Vištienos patiekalai paruošiami labai greitai, todėl jie taupo laiką virtuvėje. Patiekalas yra subtilaus skonio, lengvai virškinamas organizmo, suteikia jėgų ir energijos.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
154 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.89/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Vištienos krūtinėlė su grybais Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite mažais gabalėliais, svogūnus ir grybus - pusžiedžiais. Įkaitintoje keptuvėje apkepkite svogūnus ir česnakus, kol taps auksiniai, sudėkite vištienos gabalėlius, druską ir pipirus.

Žingsnis 2

Vištienos krūtinėlė su grybais Žingsnis 2
Kai filė įgaus šviesią spalvą, sudėkite grybus ir troškinkite, kol išvirs skystis. Supilkite grietinę, uždenkite ir ant vidutinės ugnies troškinkite 7-10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos