Publikavimo data: 2024-06-15
Vištienos krūtinėlė su grybais
Vištienos krūtinėlė yra daugelio patiekalų pagrindas. Mėsa laikoma dietine ir dažnai įtraukiama į sportininkų racioną, nes joje yra daug baltymų. Vištienos patiekalai paruošiami labai greitai, todėl jie taupo laiką virtuvėje. Patiekalas yra subtilaus skonio, lengvai virškinamas organizmo, suteikia jėgų ir energijos.
Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite mažais gabalėliais, svogūnus ir grybus - pusžiedžiais. Įkaitintoje keptuvėje apkepkite svogūnus ir česnakus, kol taps auksiniai, sudėkite vištienos gabalėlius, druską ir pipirus.
Žingsnis 2
Kai filė įgaus šviesią spalvą, sudėkite grybus ir troškinkite, kol išvirs skystis. Supilkite grietinę, uždenkite ir ant vidutinės ugnies troškinkite 7-10 minučių.
Kategorijos