Publikavimo data: 2024-04-14
Vištienos krūtinėlė su sūriu
Vištienos krūtinėlė yra vienas mėgstamiausių ir dažniausiai naudojamų produktų kiekvienos šeimininkės virtuvėje. Krūtinėlės filė turi daugybę gaminimo būdų, vienas iš jų - kepti džiūvėsėliuose. Krūtinėlė mirkoma sūryje ir grietinėje. Dėl to ji tampa sultingesnė ir gardesnė! Prieš kepant filė turi būti pamirkyta miltuose, apvoliota kiaušinyje ir dar kartą pamirkyta, bet jau džiūvėsėliuose! Tai užtikrins traškią auksinę plutelę!
Žingsnis 1
Sūrį supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 2
Paimkite vištienos krūtinėlę, padarykite horizontalų pjūvį ir perpjaukite filė, kaip parodyta nuotraukoje. Pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais.
Žingsnis 3
Vištienos filė vidų aptepkite grietine ir sudėkite griežinėliais supjaustytą sūrį. Uždenkite filė viršų sūriu.
Žingsnis 4
Iš visų pusių apvoliokite kepinį kvietiniuose miltuose.
Žingsnis 5
Į atskirą dubenį įmuškite vištos kiaušinį. Pirmiausia įmerkite kotletą į kiaušinį, tada iš visų pusių apvoliokite džiūvėsėliuose.
Žingsnis 6
Paimkite gilią keptuvę, patepkite ją augaliniu aliejumi ir kepkite apkeptą vištieną su sūriu iš abiejų pusių po 10-15 minučių. Kepkite, kol taps auksinės spalvos.
Kategorijos