Vištienos krūtinėlė su svarainiais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Vištienos krūtinėlė su svarainiais

Kynva kitaip vadinama "sidonija". Vaisiai turi tankų, aitrų minkštimą, kuris išvirus tampa labai skanus. Vaisius geriau pjaustyti dideliu, gerai pagaląstu peiliu. Ir būtinai pašalinkite šerdį su sėklomis. Jose yra nuodingos medžiagos amigdalino. Odelę palikite - būtent joje koncentruojasi medaus ir aštrus svarainių skonis. Tai viskas, ką reikia žinoti norint paruošti apetitą žadinantį ir sveiką patiekalą - svarainius su vištienos krūtinėle.
Gaminimo laikas
100 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
125 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.94/5 (16 bal.)

Žingsnis 1

Vištienos krūtinėlė su svarainiais Žingsnis 1
Paruoškite krūtinėlę. Apelsinų sultis sumaišykite su augaliniu aliejumi, žolelėmis, česnakais, pipirais, druska ir kalendra. Šiuo mišiniu įtrinkite vištienos krūtinėlę. Marinuokite bent 30 minučių. Arba dar geriau - porą valandų.

Žingsnis 2

Vištienos krūtinėlė su svarainiais Žingsnis 2
Paruoškite vištienos krūtinėlę su svarainiais. Kepkite vaisių skilteles keptuvėje 5-7 minutes. Marinuotoje filė padarykite įpjovas. Į juos įdėkite svarainių skilteles. Sudėkite į riebalais išteptą formą. Kepkite 180 laipsnių orkaitėje 35-40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos