Publikavimo data: 2024-06-15
Vištienos krūtinėlė su svarainiais
Kynva kitaip vadinama "sidonija". Vaisiai turi tankų, aitrų minkštimą, kuris išvirus tampa labai skanus. Vaisius geriau pjaustyti dideliu, gerai pagaląstu peiliu. Ir būtinai pašalinkite šerdį su sėklomis. Jose yra nuodingos medžiagos amigdalino. Odelę palikite - būtent joje koncentruojasi medaus ir aštrus svarainių skonis. Tai viskas, ką reikia žinoti norint paruošti apetitą žadinantį ir sveiką patiekalą - svarainius su vištienos krūtinėle.
Žingsnis 1
Paruoškite krūtinėlę. Apelsinų sultis sumaišykite su augaliniu aliejumi, žolelėmis, česnakais, pipirais, druska ir kalendra. Šiuo mišiniu įtrinkite vištienos krūtinėlę. Marinuokite bent 30 minučių. Arba dar geriau - porą valandų.
Žingsnis 2
Paruoškite vištienos krūtinėlę su svarainiais. Kepkite vaisių skilteles keptuvėje 5-7 minutes. Marinuotoje filė padarykite įpjovas. Į juos įdėkite svarainių skilteles. Sudėkite į riebalais išteptą formą. Kepkite 180 laipsnių orkaitėje 35-40 minučių.
Kategorijos