Publikavimo data: 2025-08-19
Vištienos krūtinėlė tešloje
Žinoma, kepta krūtinėlė nėra pats dietiškiausias patiekalas, tačiau ar kas nors gali atsisakyti šių apetitą keliančių, rudų gabalėlių, kurių viduje yra švelni ir neįprastai sultinga mėsa, o tai ne visai būdinga sausai krūtinėlei. Šis puikus užkandis puikiai tiks ir prie kasdienės vakarienės, ir prie šventinio stalo, ir net ant sumuštinių.
Žingsnis 1
Krūtinėlę supjaustykite plonais griežinėliais, užpilkite sojų padažu ir palikite marinuotis 10 minučių.
Žingsnis 2
Kiaušiniai išplakti, pasūdyti.
Žingsnis 3
Suberkite miltus ir gerai išmaišykite, kad neliktų gumuliukų.
Žingsnis 4
Vištienos gabalėlius panardinkite į tešlą ir dėkite į įkaitintą aliejų. Kepkite ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių, kol paruduos.
Kategorijos