Vištienos krūtinėlė tešloje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Vištienos krūtinėlė tešloje

Žinoma, kepta krūtinėlė nėra pats dietiškiausias patiekalas, tačiau ar kas nors gali atsisakyti šių apetitą keliančių, rudų gabalėlių, kurių viduje yra švelni ir neįprastai sultinga mėsa, o tai ne visai būdinga sausai krūtinėlei. Šis puikus užkandis puikiai tiks ir prie kasdienės vakarienės, ir prie šventinio stalo, ir net ant sumuštinių.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
249 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (17 bal.)

Žingsnis 1

Vištienos krūtinėlė tešloje Žingsnis 1
Krūtinėlę supjaustykite plonais griežinėliais, užpilkite sojų padažu ir palikite marinuotis 10 minučių.

Žingsnis 2

Vištienos krūtinėlė tešloje Žingsnis 2
Kiaušiniai išplakti, pasūdyti.

Žingsnis 3

Vištienos krūtinėlė tešloje Žingsnis 3
Suberkite miltus ir gerai išmaišykite, kad neliktų gumuliukų.

Žingsnis 4

Vištienos krūtinėlė tešloje Žingsnis 4
Vištienos gabalėlius panardinkite į tešlą ir dėkite į įkaitintą aliejų. Kepkite ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių, kol paruduos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos