Publikavimo data: 2024-06-15
Vištienos krūtinėlės filė su svarainiais
Vištienos krūtinėlė yra baltymų šaltinis, kuriame yra visų žmogui reikalingų aminorūgščių. Be to, vištienos filė vertinama dėl didelio baltymų kiekio, kuris turi įtakos augimui ir vystymuisi. Vištienos krūtinėlės filė su svarainiais yra maistingas patiekalas, puikiai tinkantis dietinei mitybai. Vištiena puikiai dera su vaisiais, sukurdama malonų skonio balansą.
Žingsnis 1
Paruoškite svarainius. Į keptuvę įpilkite 50 ml vandens ir pastatykite ant silpnos ugnies. Sudėkite griežinėliais supjaustytus svarainius. Vaisius troškinkite po dangčiu apie 5 minutes. Po to į svarainius sudėkite svogūną ir troškinkite dar 5 minutes.
Žingsnis 2
Baigti gaminti. Kai svarainiai suminkštės, sudėkite vištienos krūtinėlę, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Gerai išmaišykite medine mentele. Troškinkite patiekalą uždengę dangčiu 5-10 minučių. Pabaigoje supilkite į puodą jogurtą ir palikite patiekalą ant viryklės troškintis dar porą minučių.
Kategorijos