Publikavimo data: 2025-08-21
Vištienos krūtinėlės grietinėlės ir sūrio padaže su žolelėmis
Šis patiekalas puikiai papildys bet kokį garnyrą. Jis pasižymi sodriu skoniu, o filė pagaliau nėra sausa!
Žingsnis 1
Paimkite vištienos krūtinėlės filė ir perpjaukite ją išilgai, jei ji didelė. Krūtinėlėje padarykite tinklelio formos įpjovas.
Žingsnis 2
Druska, pipirai, žolelės pagal skonį (rozmarinas, raudonėlis, bazilikas). Keptuvėje įkaitinkite sviestą (jį galite pakeisti saulėgrąžų aliejumi). Į keptuvę sudėkite krūtinėlę ir kepkite ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių 5-7 minutes.
Žingsnis 3
Atskirame dubenyje sumaišykite tarkuotą sūrį, grietinėlę, atskiestą vandeniu, šiek tiek citrinos sulčių. Į lėkštę sudėkite paruoštą krūtinėlę, į keptuvę supilkite padažą.
Žingsnis 4
Padažą maišydami užvirinkite ant silpnos ugnies. Sudėkite krūtinėlę į keptuvę ir kepkite uždengę 5 minutes. Patiekalas paruoštas.
Kategorijos