Vištienos krūtinėlės kotletas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Vištienos krūtinėlės kotletas

Vištienos krūtinėlės kotletus galima ruošti pagal šį nestandartinį receptą. Patiekalas iškepa su traškia traškia plutele ir lengvu kokosų skoniu, kuris puikiai dera su balta mėsa. Vištiena tešloje ruošiama iš Azijos šalyse populiarių ryžių miltų. Šiuo produktu dabar prekiaujama daugelyje parduotuvių. Galite lengvai nusipirkti paruoštų ryžių miltų arba pasigaminti jų patys iš ryžių.
Gaminimo laikas
210 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
168 kcal.
Baltymai
18 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (33 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vištienos krūtinėlės kotletas Žingsnis 1
Marinuokite mėsą. Aptepkite vištienos filė. Pabarstykite druska ir vištienos prieskoniais. Apšlakstykite citrinos sultimis. Dėkite į šaldytuvą 2-3 valandoms.

Žingsnis 2

Vištienos krūtinėlės kotletas Žingsnis 2
Paruoškite tešlą. Maišytuvu sumaišykite kiaušinį, kokosų pieną, druską ir ryžių miltus. Tešla turi būti grietinės konsistencijos.

Žingsnis 3

Vištienos krūtinėlės kotletas Žingsnis 3
Paruoškite vištienos krūtinėlės kotletus. Įkaitinkite keptuvę su aliejumi. Panardinkite kotletus į tešlą, tada apvoliokite kokosų drožlėse. Kepkite po 2 min. iš kiekvienos pusės, kol taps auksinės spalvos. Po to kotletus sudėkite ant kepimo skardos ir uždenkite folija. Kepkite 200 laipsnių temperatūroje 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos