Vištienos krūtinėlės su česnaku ir sūriu orkaitėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-21

Vištienos krūtinėlės su česnaku ir sūriu orkaitėje

Vištienos krūtinėlės yra švelniausia vištienos mėsa. Ją kepdami turite būti itin atsargūs ir tikslūs, kad jokiu būdu neperdžiovintumėte. Tinkamai iškepta vištienos krūtinėlė yra minkšta, sultinga, tiesiog suyranti į skaidulas. O jei į ją, be kita ko, įdėsite česnako ir sūrio, ji įgaus ne tik nepamirštamą aromatą, bet ir įdomesnį įvairiapusį skonį.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
158 kcal.
Baltymai
22 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (22 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vištienos krūtinėlės su česnaku ir sūriu orkaitėje Žingsnis 1
Aptepkite visą vištienos krūtinėlę iš abiejų pusių. Kiekvieną krūtinėlę iš abiejų pusių pasūdykite ir pagardinkite prieskoniais. Kepkite truputį augaliniame aliejuje, kol lengvai apskrus.

Žingsnis 2

Vištienos krūtinėlės su česnaku ir sūriu orkaitėje Žingsnis 2
Paruoškite sūrio padažą vištienai. Česnaką ir kietąjį sūrį sutarkuokite smulkia tarka ir sumaišykite su majonezu. Stenkitės, kad gautųsi vientisa konsistencija.

Žingsnis 3

Vištienos krūtinėlės su česnaku ir sūriu orkaitėje Žingsnis 3
Iškeptas vištienos krūtinėles sudėkite ant kepimo skardos ir aptepkite padažu. Kepkite iki 200 ℃ įkaitintoje orkaitėje 15-20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos