Publikavimo data: 2024-09-21
Vištienos krūtinėlės su česnaku ir sūriu orkaitėje
Vištienos krūtinėlės yra švelniausia vištienos mėsa. Ją kepdami turite būti itin atsargūs ir tikslūs, kad jokiu būdu neperdžiovintumėte. Tinkamai iškepta vištienos krūtinėlė yra minkšta, sultinga, tiesiog suyranti į skaidulas. O jei į ją, be kita ko, įdėsite česnako ir sūrio, ji įgaus ne tik nepamirštamą aromatą, bet ir įdomesnį įvairiapusį skonį.
Žingsnis 1
Aptepkite visą vištienos krūtinėlę iš abiejų pusių. Kiekvieną krūtinėlę iš abiejų pusių pasūdykite ir pagardinkite prieskoniais. Kepkite truputį augaliniame aliejuje, kol lengvai apskrus.
Žingsnis 2
Paruoškite sūrio padažą vištienai. Česnaką ir kietąjį sūrį sutarkuokite smulkia tarka ir sumaišykite su majonezu. Stenkitės, kad gautųsi vientisa konsistencija.
Žingsnis 3
Iškeptas vištienos krūtinėles sudėkite ant kepimo skardos ir aptepkite padažu. Kepkite iki 200 ℃ įkaitintoje orkaitėje 15-20 minučių.
Kategorijos