Publikavimo data: 2024-06-22
Vištienos kukuliai
Paprastas ir skanus patiekalas, tinkantis prie bet kokio garnyro. Vištienos kukuliai būna labai sultingi ir aromatingi.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūną ir nuplaukite ryžius. Sumaišykite faršą su ryžiais ir svogūnais, druska ir pipirais.
Žingsnis 2
Į maltą mėsą įmuškite 2 kiaušinius ir suberkite miltus. Kruopščiai išmaišykite. Padarykite nedidelius rutuliukus, atsižvelgdami į tai, kad dėl ryžių jie bus dvigubai didesni.
Žingsnis 3
Kepkite mėsos kukulį iš abiejų pusių, kol apskrus. Tada užpilkite vandeniu ir 20 minučių troškinkite po dangčiu.
Žingsnis 4
Įpilkite dar šiek tiek vandens ir 2 šaukštus pomidorų pastos. Virkite po dangčiu dar 10 minučių.
Kategorijos