Publikavimo data: 2025-08-20
Vištienos kukuliai mandarinų marinate
Mėsos kukuliai gali būti gaminami labai įvairiai, be mėsos, į jų sudėtį gali įeiti ryžiai, duona, kiaušiniai, įvairūs prieskoniai. Tačiau tokį paprastą patiekalą galima paversti kulinariniu šedevru į jį įnešus citrusinių vaisių natų. Rytietiški prieskoniai, pavyzdžiui, ciberžolė ir kario mišinys, suteiks patiekalui puikių prieskonių.
Žingsnis 1
Nulupkite mandarinus ir pašalinkite kauliukus.
Žingsnis 2
Sudėkite mandarinus į gilų dubenį. Sutarkuokite morkas, susmulkinkite česnaką ir sudėkite į mandarinus. Sudėkite kario mišinį ir ciberžolę.
Žingsnis 3
Viską sumaišykite panardinamuoju maišytuvu.
Žingsnis 4
Į maltą mėsą įmuškite 1 vištos kiaušinį, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.
Žingsnis 5
Kepimo indą patepkite augaliniu aliejumi. Iš maltos mėsos suformuokite mažus rutuliukus ir sudėkite į formą. Užpilkite mandarinų marinatu.
Žingsnis 6
Kepkite mėsos kukulius iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30-35 minutes.
Žingsnis 7
Vištienos kukuliai su mandarinų ir imbiero padažu paruošti.
Kategorijos