Vištienos kukuliai receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-01-06

Vištienos kukuliai receptas

Dažniausiai mėsos kukuliai gaminami iš maltos mėsos, tačiau mes turime neįprastą receptą. Sužinosite, kaip pasigaminti mėsos kukulius iš vištienos maltos mėsos.Tokie mėsos kukuliai bus sotūs ir skanūs, o juos paruošti nebus sunku. Tai taip pat idealus variantas tiems, kurie laikosi dietos.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
150 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.06/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vištienos kukuliai receptas Žingsnis 1
Paruoškite produktus. Paruoškite vištienos faršą, nulupkite grybus, svogūną ir česnaką. Svogūną padalykite per pusę. Vieną pusę naudokite maltiniams, o kitą - padažui.

Žingsnis 2

Vištienos kukuliai receptas Žingsnis 2
Paruoškite vištienos kukuliams skirtą tešlą. Smulkiai supjaustykite pusę svogūno ir česnako skiltelę. Juos kartu su druska ir pipirais sudėkite į vištienos faršą.

Žingsnis 3

Vištienos kukuliai receptas Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi. Padarykite mėsos kukuliukus ir kepkite juos po 2-3 minutes iš kiekvienos pusės, kol paruduos.

Žingsnis 4

Vištienos kukuliai receptas Žingsnis 4
Norėdami paruošti grybų padažą, smulkiai supjaustykite likusią pusę svogūno. Keptuvėje ištirpinkite augalinį aliejų ir sviestą, pakepinkite svogūną.

Žingsnis 5

Vištienos kukuliai receptas Žingsnis 5
Pievagrybius supjaustykite plonais griežinėliais, sudėkite juos į keptuvę su svogūnais ir kepkite, kol taps auksinės spalvos.Kepkite grybus ir svogūnus, kol išgaruos visas skystis.

Žingsnis 6

Vištienos kukuliai receptas Žingsnis 6
Į keptuvę supilkite grietinę, druską, pipirus ir vandenį, išmaišykite ir užvirinkite. Perkelkite mėsos kukulius į keptuvę su padažu, uždenkite dangčiu ir 15 minučių troškinkite ant mažos ugnies. Likus 3 minutėms iki mėsos kukulių kepimo pabaigos įdėkite lauro lapą.

Žingsnis 7

Vištienos kukuliai receptas Žingsnis 7
Sudėkite mėsos kukulius į lėkštę, užpilkite padažu ir papuoškite žolelėmis. Kad patiekalas atrodytų estetiškiau, galite jį papuošti šviežių čiobrelių šakelėmis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos