Publikavimo data: 2024-01-06
Vištienos kukuliai receptas
Dažniausiai mėsos kukuliai gaminami iš maltos mėsos, tačiau mes turime neįprastą receptą. Sužinosite, kaip pasigaminti mėsos kukulius iš vištienos maltos mėsos.Tokie mėsos kukuliai bus sotūs ir skanūs, o juos paruošti nebus sunku. Tai taip pat idealus variantas tiems, kurie laikosi dietos.
Žingsnis 1
Paruoškite produktus. Paruoškite vištienos faršą, nulupkite grybus, svogūną ir česnaką. Svogūną padalykite per pusę. Vieną pusę naudokite maltiniams, o kitą - padažui.
Žingsnis 2
Paruoškite vištienos kukuliams skirtą tešlą. Smulkiai supjaustykite pusę svogūno ir česnako skiltelę. Juos kartu su druska ir pipirais sudėkite į vištienos faršą.
Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi. Padarykite mėsos kukuliukus ir kepkite juos po 2-3 minutes iš kiekvienos pusės, kol paruduos.
Žingsnis 4
Norėdami paruošti grybų padažą, smulkiai supjaustykite likusią pusę svogūno. Keptuvėje ištirpinkite augalinį aliejų ir sviestą, pakepinkite svogūną.
Žingsnis 5
Pievagrybius supjaustykite plonais griežinėliais, sudėkite juos į keptuvę su svogūnais ir kepkite, kol taps auksinės spalvos.Kepkite grybus ir svogūnus, kol išgaruos visas skystis.
Žingsnis 6
Į keptuvę supilkite grietinę, druską, pipirus ir vandenį, išmaišykite ir užvirinkite. Perkelkite mėsos kukulius į keptuvę su padažu, uždenkite dangčiu ir 15 minučių troškinkite ant mažos ugnies. Likus 3 minutėms iki mėsos kukulių kepimo pabaigos įdėkite lauro lapą.
Žingsnis 7
Sudėkite mėsos kukulius į lėkštę, užpilkite padažu ir papuoškite žolelėmis. Kad patiekalas atrodytų estetiškiau, galite jį papuošti šviežių čiobrelių šakelėmis.
Kategorijos