Publikavimo data: 2025-08-19
Vištienos kukuliai su pomidorų padažu ir česnaku
Mėsos kukuliai būna labai švelnūs ir skanūs.
Žingsnis 1
Maltą mėsą sudėkite į gilų dubenį, suberkite smulkiai supjaustytą svogūną.
Žingsnis 2
Pagal skonį įmuškite kiaušinį, įberkite druskos ir juodųjų pipirų. Viską sumaišykite.
Žingsnis 3
Padarykite nedidelius mėsos kukulius ir iš visų pusių apvoliokite juos miltuose. Dėkite į įkaitintą keptuvę ir apkepkite iš abiejų pusių, kol apskrus.
Žingsnis 4
Sumaišykite tarkuotus pomidorus, majonezą, smulkiai supjaustytą česnaką, druską ir pipirus. Atskieskite vandeniu ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 5
Supilkite padažą į apkeptus ir mėsos kukuliams skirtus kepsnelius, pastatykite ant silpnos ugnies ir uždengę dangčiu troškinkite apie 20-30 minučių.
Kategorijos