Vištienos kumpis cholodets pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Vištienos kumpis cholodets

Cholodecas - vietinis rusų patiekalas, atsiradęs senovės Rusijoje ir nuo to laiko nepraradęs populiarumo. Jį gaminame per didžiąsias šventes ir šeimos vakarus, nes jo skonis bėgant metams nenusibosta. O mūsų mėgstamo šaltibarščių patiekalo receptas perduodamas iš kartos į kartą. Šaltibarščius galima gaminti ne tik iš kiaulienos ar jautienos, bet ir iš vištienos. Jis bus mažiau riebus ir sveikesnis.
Gaminimo laikas
760 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
149 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.5/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vištienos kumpis cholodets Žingsnis 1
Išvirkite mėsą šaltame vandenyje. Vištienos šlauneles panardinkite į šaltą vandenį ir iš karto pasūdykite. Užvirinkite ir sumažinkite ugnį. Į puodą sudėkite svogūną, česnaką ir morkas. Palikite virti ant silpnos ugnies 4 valandas.

Žingsnis 2

Vištienos kumpis cholodets Žingsnis 2
Paruoškite atsargas. Išvirtą sultinį atvėsinkite ir kelis kartus perkoškite. Želatiną atskieskite trupučiu vandens ir įpilkite į sultinį. Palikite 10 minučių, kad prisitrauktų.

Žingsnis 3

Paruoškite kumpio šaltibarščius. Atvėsusią mėsą ir morkas supjaustykite griežinėliais. Sudėkite juos į šaltibarščių formeles ir užpilkite sultiniu. Įberkite petražolių. Atvėsinkite 1 valandą ir įdėkite į šaldytuvą 6 valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos