Publikavimo data: 2025-08-16
Vištienos maltos mėsos kotletai su avokadu
Paprasti vištienos kotletai gali būti skanesni, sveikesni ir neįprastesni, jei į maltą mėsą įmaišysite avokado minkštimo. Vištienos maltinukų galima nusipirkti parduotuvėje arba pasigaminti patiems iš vištienos krūtinėlės ar šlaunelių filė. Vištiena yra dietinis produktas, o maltiniuose esančius baltymus organizmas greitai ir lengvai virškina. Rinkitės sodrios tamsiai žalios spalvos ir nepažeistus avokadus. Prinokusio vaisiaus sėklos atskiriamos nuo minkštimo. Vaisių suplakite, kad nustatytumėte, ar avokadas prinokęs.
Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Vištienos filė, pakaitomis su avokado minkštimu, sumalkite mėsmale arba blenderiu. Sudėkite faršą į dubenį ir įmuškite kiaušinį. Pagardinkite šviežiu česnaku, druska ir maltais juodaisiais pipirais. Kruopščiai išmaišykite ingredientus.
Žingsnis 2
Iškepkite kotletus. Šlapiomis rankomis suformuokite kotletus. Įkaitinkite keptuvę ir įpilkite šiek tiek aliejaus. Sudėkite kotletus ant keptuvės paviršiaus ir kepkite, kol taps auksiniai. Tai užtruks maždaug po 4 minutes iš kiekvienos pusės.
Kategorijos