Vištienos maltos mėsos kotletai su avokadu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-16

Vištienos maltos mėsos kotletai su avokadu

Paprasti vištienos kotletai gali būti skanesni, sveikesni ir neįprastesni, jei į maltą mėsą įmaišysite avokado minkštimo. Vištienos maltinukų galima nusipirkti parduotuvėje arba pasigaminti patiems iš vištienos krūtinėlės ar šlaunelių filė. Vištiena yra dietinis produktas, o maltiniuose esančius baltymus organizmas greitai ir lengvai virškina. Rinkitės sodrios tamsiai žalios spalvos ir nepažeistus avokadus. Prinokusio vaisiaus sėklos atskiriamos nuo minkštimo. Vaisių suplakite, kad nustatytumėte, ar avokadas prinokęs.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
204 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (24 bal.)

Žingsnis 1

Vištienos maltos mėsos kotletai su avokadu Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Vištienos filė, pakaitomis su avokado minkštimu, sumalkite mėsmale arba blenderiu. Sudėkite faršą į dubenį ir įmuškite kiaušinį. Pagardinkite šviežiu česnaku, druska ir maltais juodaisiais pipirais. Kruopščiai išmaišykite ingredientus.

Žingsnis 2

Vištienos maltos mėsos kotletai su avokadu Žingsnis 2
Iškepkite kotletus. Šlapiomis rankomis suformuokite kotletus. Įkaitinkite keptuvę ir įpilkite šiek tiek aliejaus. Sudėkite kotletus ant keptuvės paviršiaus ir kepkite, kol taps auksiniai. Tai užtruks maždaug po 4 minutes iš kiekvienos pusės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos