Vištienos maltos mėsos paplotėliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Vištienos maltos mėsos paplotėliai

"Bitelets" - tai apvalūs kotletai, kilę iš Prancūzijos. Juos paruošti gana paprasta. Vištienos kotletus galima kepti aliejuje, kepti orkaitėje arba daugiafunkcinėje keptuvėje arba virti garuose. Šiame recepte kotletai kepami keptuvėje be padažo, tačiau, jei norite, patiekalą galite užpilti padažu pagal skonį ir patiekti su bet kokiu garnyru.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
130 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.71/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vištienos maltos mėsos paplotėliai Žingsnis 1
Paruoškite tešlos pagrindą. Į gilų dubenį suberkite vištienos faršą. Į maltą mėsą sudėkite svogūną. Atskirame inde pamirkykite duoną piene ir išminkykite ją rankomis. Į dubenį suberkite duoną, žoleles, druską, prieskonius ir rankomis išsukite mišinį.

Žingsnis 2

Vištienos maltos mėsos paplotėliai Žingsnis 2
Suformuokite vištienos paplotėlius. Sudrėkinkite rankas šaltu vandeniu ir suformuokite paplotėlius.

Žingsnis 3

Vištienos maltos mėsos paplotėliai Žingsnis 3
Apkepkite vištienos paplotėlius. Ant ugnies pastatykite keptuvę, supilkite augalinį aliejų ir sudėkite vištienos kepsnelius. Apkepkite vieną pusę, kol paruduos, ir apverskite. Sumažinkite ugnį ir uždenkite dangčiu. Kepkite vištienos kepsnelius, kol iškeps.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos