Publikavimo data: 2024-06-08
Vištienos maltos mėsos paplotėliai
"Bitelets" - tai apvalūs kotletai, kilę iš Prancūzijos. Juos paruošti gana paprasta. Vištienos kotletus galima kepti aliejuje, kepti orkaitėje arba daugiafunkcinėje keptuvėje arba virti garuose. Šiame recepte kotletai kepami keptuvėje be padažo, tačiau, jei norite, patiekalą galite užpilti padažu pagal skonį ir patiekti su bet kokiu garnyru.
Žingsnis 1
Paruoškite tešlos pagrindą. Į gilų dubenį suberkite vištienos faršą. Į maltą mėsą sudėkite svogūną. Atskirame inde pamirkykite duoną piene ir išminkykite ją rankomis. Į dubenį suberkite duoną, žoleles, druską, prieskonius ir rankomis išsukite mišinį.
Žingsnis 2
Suformuokite vištienos paplotėlius. Sudrėkinkite rankas šaltu vandeniu ir suformuokite paplotėlius.
Žingsnis 3
Apkepkite vištienos paplotėlius. Ant ugnies pastatykite keptuvę, supilkite augalinį aliejų ir sudėkite vištienos kepsnelius. Apkepkite vieną pusę, kol paruduos, ir apverskite. Sumažinkite ugnį ir uždenkite dangčiu. Kepkite vištienos kepsnelius, kol iškeps.
Kategorijos