Vištienos maltos mėsos troškinys su kopūstais ir ryžiais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Vištienos maltos mėsos troškinys su kopūstais ir ryžiais

Vištienos maltinukų troškinys su kopūstais ir ryžiais yra rusų virtuvės patiekalas. Daugeliui jis primena kopūstų faršo skonį, nes tai vienas ir tas pats patiekalas. Anksčiau tai buvo vienas ir tas pats patiekalas, kol vienas iš virėjų nusprendė supaprastinti savo gyvenimą ir viską sujungti į vieną ir tiesiog iškepti. Jis pavadino tai troškiniu. Pasirodė labai skanu ir jo svečiams patiko. Nuo tada šis patiekalas ėmė plisti po visą Rusiją, o vėliau ir po užsienį.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
114 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.89/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Vištienos maltos mėsos troškinys su kopūstais ir ryžiais Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūną ir pakepinkite jį karštoje keptuvėje, kol taps skaidrus. Susmulkinkite kopūstus. Giliame dubenyje sumaišykite maltą mėsą, ryžius, kopūstus ir prieskonius.

Žingsnis 2

Vištienos maltos mėsos troškinys su kopūstais ir ryžiais Žingsnis 2
Kepimo indą patepkite aliejumi ir sudėkite į jį faršą. Išlyginkite. Sumaišykite pomidorų pastą su sultiniu ir prieskoniais. Supilkite į formą. Kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje 40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antra patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynų, sezonas morkų, sezonas česnakų, troškinys, mėsos troškinys, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, vermišelių troškinys, troškinys su sūriu, troškinys su kiaušiniais

Kategorijos