Publikavimo data: 2024-03-28
Vištienos paplotėliai
Skanūs vištienos kepsneliai gali būti patiekiami vakarienei arba ant šventinio stalo. Tinkamai iškepti jie būna sultingi, minkšti ir su apetitą keliančia traškia plutele. Vištienos apkepus mėgsta ir suaugusieji, ir vaikai. Prie jų tinka įvairūs garnyrai ir padažai.
Žingsnis 1
Vištienos filė sumalkite mėsmale. Į maltą mėsą sudėkite trintą česnaką, kiaušinį, prieskonius ir druską.
Žingsnis 2
Į dubenį suberkite miltus ir gerai išmaišykite ingredientus.
Žingsnis 3
Iš maltos mėsos suformuokite vienodo dydžio kotletus. Kepkite juos 3-5 minutes iš kiekvienos pusės ant įkaitintos keptuvės su trupučiu augalinio aliejaus.
Žingsnis 4
Kai vištienos tešla susigers ant viršaus, apverskite kepsnelius ir kepkite dar 2-3 minutes.
Žingsnis 5
Atlikta! Karštas bulvytes galima neštis į stalą ir pagal skonį pagardinti padažu.
Kategorijos