Publikavimo data: 2025-08-17
Vištienos paprikašas
Paprikašas - tai vengriškas patiekalas, kuris dabar vis labiau populiarėja restoranuose. Kai pamačiau jį viename Uralų restorane, nusprendžiau jį pagaminti ir aš, todėl dalinuosi receptu su jumis.
Žingsnis 1
Vištienos krūtinėlę supjaustykite pailgais gabalėliais.
Žingsnis 2
Krūtinėlę apkepkite truputį augaliniame aliejuje, kol lengvai apskrus. Perkelkite į bet kokį indą.
Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite svogūną ir česnaką, pakepinkite augaliniame aliejuje, kol svogūnas taps skaidrus.
Žingsnis 4
Papriką supjaustykite griežinėliais ir pridėkite prie svogūnų. Kepkite kartu 5 minutes.
Žingsnis 5
Pomidorus supjaustykite nedideliais gabalėliais, jei jie nelupti, pašalinkite odelę. Sudėkite į keptuvę su sultimis ir šaukštu pomidorų pastos, išmaišykite ir troškinkite 5 minutes.
Žingsnis 6
Sudėkite vištieną, druską, papriką, maltus pipirus ir maltą aitriąją papriką, kad būtų aštriau. Viską išmaišykite. Užvirkite uždengę dangčiu ir virkite dar 20 minučių.
Žingsnis 7
Atskirame dubenyje sumaišykite grietinę ir miltus iki vientisos masės.
Žingsnis 8
Į keptuvę supilkite grietinę ir išmaišykite. Troškinkite dar 10 minučių.
Kategorijos