Publikavimo data: 2024-05-01
Vištienos paštetas su graikiniais riešutais ir baklažanais
Greitas ir subalansuotas paštetas, puikiai tinkantis pusryčiams ar užkandžiams. Lengva, baltymų ir riebalų turtinga parduotuvėje pirkto vištienos pašteto alternatyva. Būtinai pabandykite jį pasigaminti namuose!
Žingsnis 1
Visame baklažano paviršiuje tolygiai subadykite šakute.
Žingsnis 2
Nupjaukite česnako galvutės viršūnę.
Žingsnis 3
Baklažaną ir česnaką suvyniokite į foliją. Kepkite 30 minučių 200 ℃ temperatūroje.
Žingsnis 4
Vištieną išvirkite su pipirais ir lauro lapais, suplėšykite į gabalėlius ir sutrinkite trintuvu su sultiniu.
Žingsnis 5
Sudėkite džiovintus graikinius riešutus, kepintus baklažanus ir česnakus į vištieną ir susmulkinkite iki vientisos masės. Pagal skonį įberkite prieskonių ir žolelių.
Žingsnis 6
Prieš patiekdami paštetą atšaldykite šaldytuve.
Kategorijos