Publikavimo data: 2024-04-14
Vištienos paštetas su grietinėle
Vienas populiariausių pašteto variantų - vištienos krūtinėlės filė paštetas su daržovėmis ir sviestu! Smulkiai supjaustytos morkos ir svogūnai padarys patiekalą dar skanesnį ir sveikesnį! Paštetas yra vienas seniausių Europos virtuvės patiekalų. Anksčiau paštetu buvo vadinama gerai įtrinta mėsa. Patiekalo pagrindą sudaro mėsa arba kiauliena, kartais jautiena / vištiena, kepenys! Šiame recepte naudojama švelni vištienos krūtinėlės filė!
Žingsnis 1
Morkas sutarkuokite stambia tarka. Susmulkinkite svogūnus.
Žingsnis 2
Vištienos krūtinėlę virkite, kol išvirs.
Žingsnis 3
Atvėsusią virtą vištienos krūtinėlę supjaustykite kubeliais ir sudėkite į maišytuvą. Kubeliais supjaustytą vištieną susmulkinkite blenderiu.
Žingsnis 4
Į maišytuvą suberkite svogūnus ir tarkuotas morkas. Pagal skonį įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų.
Žingsnis 5
Įdėkite sviesto ir augalinio aliejaus. Sumalkite visus ingredientus iki vientisos masės.
Kategorijos