Vištienos paštetas su grietinėle pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-14

Vištienos paštetas su grietinėle

Vienas populiariausių pašteto variantų - vištienos krūtinėlės filė paštetas su daržovėmis ir sviestu! Smulkiai supjaustytos morkos ir svogūnai padarys patiekalą dar skanesnį ir sveikesnį! Paštetas yra vienas seniausių Europos virtuvės patiekalų. Anksčiau paštetu buvo vadinama gerai įtrinta mėsa. Patiekalo pagrindą sudaro mėsa arba kiauliena, kartais jautiena / vištiena, kepenys! Šiame recepte naudojama švelni vištienos krūtinėlės filė!
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
174 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.06/5 (16 bal.)

Žingsnis 1

Vištienos paštetas su grietinėle Žingsnis 1
Morkas sutarkuokite stambia tarka. Susmulkinkite svogūnus.

Žingsnis 2

Vištienos paštetas su grietinėle Žingsnis 2
Vištienos krūtinėlę virkite, kol išvirs.

Žingsnis 3

Vištienos paštetas su grietinėle Žingsnis 3
Atvėsusią virtą vištienos krūtinėlę supjaustykite kubeliais ir sudėkite į maišytuvą. Kubeliais supjaustytą vištieną susmulkinkite blenderiu.

Žingsnis 4

Vištienos paštetas su grietinėle Žingsnis 4
Į maišytuvą suberkite svogūnus ir tarkuotas morkas. Pagal skonį įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų.

Žingsnis 5

Vištienos paštetas su grietinėle Žingsnis 5
Įdėkite sviesto ir augalinio aliejaus. Sumalkite visus ingredientus iki vientisos masės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, paštetai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, morkų sezonas, paukštienos paštetai, receptų knyga, sviesto paštetai, morkų paštetai

Kategorijos