Vištienos pastorma pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-30

Vištienos pastorma

Norint paragauti šio Niujorko žydų patiekalo, nebūtina vykti į JAV. Iš pradžių išrastas kaip mėsos konservavimo būdas, dabar pastormos receptas yra populiarus Niujorko kavinių užkandis. Labiausiai paplitęs vištienos pastorma valgymo būdas išlieka sumuštinis. Tačiau vištienos pastorma taip pat galima dėti į picą, pitą arba patiekti plonais griežinėliais kaip atskirą užkandį. Šis žingsnis po žingsnio aprašytas receptas parodys, kaip pasigaminti pastorma iš filė namuose.
Gaminimo laikas
230 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
120 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
5 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vištienos pastorma Žingsnis 1
Pasirinktą mėsą reikia pamirkyti piene su druska ir palikti 2,5 valandos šaldytuve.

Žingsnis 2

Vištienos pastorma Žingsnis 2
Augaliniame aliejuje sumaišykite raudonuosius ir juoduosius pipirus, vištienos prieskonius, papriką ir smulkintą česnaką. Pamirkytas filė nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Kruopščiai ir sandariai sutvirtinkite filė puseles virvele, gautą suktinuką aptepkite marinatu ir palikite marinuotis 30 minučių.

Žingsnis 3

Vištienos pastorma Žingsnis 3
Sudėkite vištieną į kepimo formą ir pašaukite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę 30-35 minutėms. Kai pastorma visiškai atvės, nuimkite siūlus ir supjaustykite mėsą griežinėliais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos