Vištienos picatas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Vištienos picatas

Tai švelnios vištienos krūtinėlės džiūvėsėliuose receptas, kuris greitai paruošiamas ir gaunasi labai sotus bei skanus. Garnyrui naudojau svieste ir česnakų aliejuje su lašeliu sezamų aliejaus pakepintas bulvių skilteles.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
155 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.06/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Vištienos picatas Žingsnis 1
Marinuokite vištieną mėgstamuose prieskoniuose ir palikite 30 minučių.

Žingsnis 2

Vištienos picatas Žingsnis 2
Vištieną apkepkite ir kepkite, kol ji iškeps, man prireikė 6 minučių iš abiejų pusių ant vidutinės ugnies, uždengus dangčiu. Į visus 3 etapus - vištieną, kiaušinį ir duoną - įberkite prieskonių.

Žingsnis 3

Vištienos picatas Žingsnis 3
Padažui į keptuvę sudėkite grybus ir iš karto pasūdykite, kad išsiskirtų sultys. Sudėkite likusius ingredientus. Padažą virkite, kol išgaruos vanduo.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos