Publikavimo data: 2025-08-18
Vištienos picatas
Tai švelnios vištienos krūtinėlės džiūvėsėliuose receptas, kuris greitai paruošiamas ir gaunasi labai sotus bei skanus. Garnyrui naudojau svieste ir česnakų aliejuje su lašeliu sezamų aliejaus pakepintas bulvių skilteles.
Žingsnis 1
Marinuokite vištieną mėgstamuose prieskoniuose ir palikite 30 minučių.
Žingsnis 2
Vištieną apkepkite ir kepkite, kol ji iškeps, man prireikė 6 minučių iš abiejų pusių ant vidutinės ugnies, uždengus dangčiu. Į visus 3 etapus - vištieną, kiaušinį ir duoną - įberkite prieskonių.
Žingsnis 3
Padažui į keptuvę sudėkite grybus ir iš karto pasūdykite, kad išsiskirtų sultys. Sudėkite likusius ingredientus. Padažą virkite, kol išgaruos vanduo.
Kategorijos