Vištienos pilvukai su česnakais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-24

Vištienos pilvukai su česnakais

Skanus patiekalas, kuris paįvairins jūsų mitybą. Tai puiki alternatyva klasikiniams receptams, nes šis patiekalas gali nustebinti kiekvieną. Patiekalo skonis yra aštrus, o patys skrandukai yra švelnūs ir minkšti. Juos galima patiekti ir su garnyru, ir vienus. Patiekalas ne tik skanus, bet ir sveikas. Jame praktiškai nėra riebalų, tačiau jame yra daug baltymų.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
120 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
5 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.12/5 (16 bal.)

Žingsnis 1

Vištienos pilvukai su česnakais Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite česnaką ir žoleles.

Žingsnis 2

Vištienos pilvukai su česnakais Žingsnis 2
Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir apkepkite vištienos skrandukus.

Žingsnis 3

Vištienos pilvukai su česnakais Žingsnis 3
Sudėkite česnakus ir žoleles ir sumažinkite ugnį. Troškinkite, kol išvirs.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos