Vištienos širdelės grietinėlės padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-25

Vištienos širdelės grietinėlės padaže

Širdeles grietinėlės padaže ne tik greitai paruošite, bet ir turite daug kitų privalumų. Jas galima naudoti ir kaip atskirą patiekalą, ir sriuboms, troškiniams ir pan. Vištienos širdelėse yra daug vitaminų ir mikroelementų, kurie labai naudingi sveikatai ir grožiui. Yra daugybė receptų, kaip gaminti širdeles grietinėlės padaže. Pavyzdžiui, jas galima kepti keptuvėje.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
170 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.33/5 (30 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vištienos širdelės grietinėlės padaže Žingsnis 1
Ant kaitlentės pastatykite keptuvę ir supilkite aliejų. Į įkaitintą aliejų suberkite svogūnus. Maišydami kepkite kelias minutes, kol svogūnai suminkštės. Į svogūnus sudėkite vištienos širdeles ir kepkite 10 minučių. Širdelės turėtų tapti vienodai rudos spalvos. Supilkite į keptuvę karštą vandenį, uždenkite ir troškinkite širdeles 30 minučių ant silpnos ugnies. Likus maždaug 5 minutėms iki virimo pabaigos pagardinkite druska ir pipirais. Supilkite grietinėlę ir išmaišykite. Užvirinkite. Sumažinkite ugnį iki silpnos ir virkite dar 5-7 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos