Publikavimo data: 2024-06-16
Vištienos širdelės majonezo padaže
Patiekalas gaunasi labai minkštas. Paprastai širdelės troškinamos grietinėje, bet kartą pabandžiau patiekalą gaminti su majonezu, nes namuose nebuvo grietinės, ir jis pasirodė toks pat skanus. Pabandykite ir palyginkite.
Žingsnis 1
Gerai nuplaukite širdį, nuvalykite krešulius ir riebalines apnašas.
Žingsnis 2
Dėkite širdeles į gerai įkaitintą keptuvę su aliejumi ir kepkite, kol taps auksinės spalvos. Uždenkite dangčiu ir troškinkite, kol išgaruos skystis.
Žingsnis 3
Kai skystis beveik išgaruos ir širdelės taps gražios rudos spalvos, supjaustykite svogūnus pusžiedžiais ir kartu su širdelėmis apkepkite atviroje keptuvėje.
Žingsnis 4
Pagal skonį įberkite prieskonių.
Žingsnis 5
Kai svogūnai įgaus gražią auksinę spalvą, sudėkite majonezą, tarkuotą sūrį ir troškinkite uždengę dangčiu dar 15 minučių, įpilkite šiek tiek vandens.
Kategorijos