Publikavimo data: 2024-02-03
Vištienos širdelės pomidorų padaže receptas
Vištienos širdelės pomidorų padaže - skanus sveikas patiekalas. Širdies raumenys yra lengvai virškinami baltymai, juose taip pat yra daug vitaminų ir mikroelementų.
Žingsnis 1
Nulupkite morkas, svogūnus ir česnakus. Likus 30 minučių iki gaminimo išimkite sviestą iš šaldytuvo. Nuplaukite vištienos širdeles ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu.
Žingsnis 2
Svogūnus ir morkas supjaustykite šiaudeliais. Pomidorus supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę su sviestu ir trupučiu augalinio aliejaus, kad nesudegtų. Kepkite svogūnus, morkas ir vištienos širdeles 10 minučių.
Žingsnis 4
Į keptuvę sudėkite pomidorus ir kepkite 5 minutes.
Žingsnis 5
Į keptuvę supilkite vandenį, pomidorų pastą ir prieskonius, uždenkite dangčiu, sumažinkite ugnį ir troškinkite 25 minutes.
Žingsnis 6
Smulkiai supjaustykite žoleles ir česnaką, tada sudėkite į širdeles, gerai išmaišykite ir troškinkite 3 minutes.
Žingsnis 7
Širdis pomidorų padaže patiekite ant virtų ryžių.
Kategorijos