Publikavimo data: 2024-02-03
Vištienos širdelės su daržovėmis receptas
Vištienos širdelės su daržovėmis - subtilaus skonio patiekalas, kuriame gausu baltymų ir vitaminų. Švelnios struktūros vištienos širdelių mėsa su kvapnia paprika ir saldžiomis daržovėmis.
Žingsnis 1
Nulupkite morkas, svogūnus ir česnakus. Nuplaukite vištienos širdeles ir paprikas ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu.
Žingsnis 2
Marinuokite širdeles: giliame dubenyje sumaišykite širdeles su sojų padažu, alyvuogių aliejumi, druska, paprika, maltais juodaisiais pipirais ir peiliu ar spaudikliu susmulkintais česnakais. Palikite marinuotis 2 val.
Žingsnis 3
Tuo tarpu iš paprikos pašalinkite kotelį ir sėklas ir supjaustykite mažais kubeliais. Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais, o morkas - šiaudeliais.
Žingsnis 4
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi. Paprikas, morkas ir svogūnus kepkite 5 minutes. Tada sudėkite vištienos širdeles. Kepkite maišydami kas 3 minutes. Tada keptuvę uždenkite dangčiu ir troškinkite 10-15 minučių ant silpnos ugnies, kol iškeps.
Žingsnis 5
Vištienos širdeles su daržovėmis patiekite karštas, papuoštas smulkiai supjaustytomis šviežiomis žolelėmis. Kaip garnyrą naudokite ryžius, bulgurą arba grikius.
Kategorijos