Publikavimo data: 2025-08-18
Vištienos širdelės su grybais grietinės padaže
Vištienos širdelės yra produktas, kuris dėl savo kilmės dažnai nepakankamai vertinamas. Iš tiesų profesionalūs virėjai šį produktą laiko išties vertingu, nes tinkamai paruoštas jis yra neprilygstamos tekstūros ir skonio, keliomis pozicijomis aukščiau už inkstus ir kepenis. Vištienos širdelės su šampinjonais grietinės padaže - tai puikus skonių ir tekstūrų derinys, kurio nerasite jokiame kitame patiekale.
Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite smulkiais kubeliais, o grybus - šiek tiek didesniais kubeliais. Kepkite įkaitintame svieste 5 minutes.
Žingsnis 2
Į keptuvę sudėkite vištienos širdeles ir kepkite kartu apie 10 minučių ant silpnos ugnies. Įdėkite per specialų presą išspaustą česnaką.
Žingsnis 3
Į keptuvę supilkite 4 valgomuosius šaukštus vandens ir tiek pat grietinės. Viską gerai išmaišykite ir troškinkite dar 10 minučių, tada nukelkite nuo ugnies ir palikite dar 10 minučių pastovėti po dangčiu.
Kategorijos