Vištienos širdelės su grybais grietinės padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Vištienos širdelės su grybais grietinės padaže

Vištienos širdelės yra produktas, kuris dėl savo kilmės dažnai nepakankamai vertinamas. Iš tiesų profesionalūs virėjai šį produktą laiko išties vertingu, nes tinkamai paruoštas jis yra neprilygstamos tekstūros ir skonio, keliomis pozicijomis aukščiau už inkstus ir kepenis. Vištienos širdelės su šampinjonais grietinės padaže - tai puikus skonių ir tekstūrų derinys, kurio nerasite jokiame kitame patiekale.
Gaminimo laikas
55 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
136 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.95/5 (42 bal.)

Žingsnis 1

Vištienos širdelės su grybais grietinės padaže Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite smulkiais kubeliais, o grybus - šiek tiek didesniais kubeliais. Kepkite įkaitintame svieste 5 minutes.

Žingsnis 2

Vištienos širdelės su grybais grietinės padaže Žingsnis 2
Į keptuvę sudėkite vištienos širdeles ir kepkite kartu apie 10 minučių ant silpnos ugnies. Įdėkite per specialų presą išspaustą česnaką.

Žingsnis 3

Vištienos širdelės su grybais grietinės padaže Žingsnis 3
Į keptuvę supilkite 4 valgomuosius šaukštus vandens ir tiek pat grietinės. Viską gerai išmaišykite ir troškinkite dar 10 minučių, tada nukelkite nuo ugnies ir palikite dar 10 minučių pastovėti po dangčiu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos