Publikavimo data: 2025-08-20
Vištienos širdelės su kopūstais
Receptas labai paprastas, skanus ir nekaloringas.
Žingsnis 1
Nulupkite daržoves, supjaustykite svogūnus, sutarkuokite morkas, smulkiai sukapokite 3 česnakus, palikite 3 skilteles. Supjaustykite šviežią kopūstą.
Žingsnis 2
Nuplaukite širdeles, nupjaukite perteklių. Nusausinkite raugintus kopūstus per sietelį, jei jie labai sūrūs, perplaukite šaltu vandeniu.
Žingsnis 3
Pakepinkite svogūnus, morkas ir susmulkintą česnaką iki auksinės spalvos, sudėkite širdeles ir troškinkite 15 minučių. Pagal skonį įberkite druskos, pipirų ir prieskonių.
Žingsnis 4
Po 15 min. širdys išleis sultis, įdėkite šviežių ir raugintų kopūstų, džiovintų pomidorų. Uždenkite dangčiu ir troškinkite 40 minučių. Kas 15 minučių pamaišykite.
Žingsnis 5
Pabaigoje sudėkite žoleles, žaliuosius svogūnus ir išspauskite 3 skilteles česnako, uždenkite ir palaikykite 5 minutes, kad skonis būtų jaučiamas.
Kategorijos