Publikavimo data: 2025-08-17
Vištienos širdelės su mandarinais
Vištienos širdelės su mandarinais - gardžiausias patiekalas iš subproduktų! Paradoksas, net tie, kurie atsisakė širdelių, yra pasirengę valgyti patiekalą šaukštais. Svarbiausia, kad širdelės būtų aukščiausios kokybės; išvirtos jos pasirodys labai, labai švelnios!
Žingsnis 1
Nulupkite mandarinų žievelę. Suskirstykite griežinėliais, o dabar svarbiausia! Kiekvieną griežinėlį būtina nulupti nuo kiauto. Norėdami tai padaryti, padarykite tiesų pjūvį per visą ilgį vidinėje skiltelės pusėje. Tai reiškia, kad ten, kur kauliukai, nupjausite kelis milimetrus per visą ilgį. Tuomet patraukite odelę žemyn ir ji lengvai nusilups. Pakartokite su kiekvienu gabalėliu. Pirmieji bus lėti, bet greitai padidinsite tempą.
Žingsnis 2
Paimkite morkas ir supjaustykite jas šiaudeliais. Yra du patarimai, kaip taip pjaustyti morkas: naudokite specialų prietaisą, pavyzdžiui, kombainą, arba supjaustykite morkas apskritimais, tada sudėkite jas taip, kad jos šiek tiek gulėtų viena ant kitos, ir, laikydami rankomis, supjaustykite plonomis juostelėmis. Svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais. Tada morkas ir svogūnus sudėkite į gerai įkaitintą keptuvę, apšlakstytą augaliniu aliejumi. Kepkite maišydami, kol svogūnai taps auksinės spalvos.
Žingsnis 3
Sudėkite vištienos širdeles su svogūnais ir morkomis. Įberkite žiupsnelį maltų juodųjų pipirų ir druskos. Nuolat maišydami kepkite skrandukus ant vidutinės ugnies apie 20 minučių. Taigi, praėjus pusei šio laiko, sudėkite į juos didžiąją dalį nuluptų mandarinų skiltelių.
Žingsnis 4
Paimkite lėkštę. Ant dugno padėkite aisbergo salotų, taip sukurdami pagalvėlę savo šedevrui. Tada išdėliokite virtas vištienos širdeles, o ant viršaus uždėkite kelias žalių nuluptų mandarinų skilteles. Jie suteiks patiekalui dar vieną skonio ir aromato sluoksnį.
Žingsnis 5
Vištienos širdelės su mandarinais paruoštos. Gero apetito!
Kategorijos